Avís legal

 • IDENTIFICACIÓ
  • Titular: Pastisseria Sala, S.L. (en adelante, Pastisseria Sala)
  • CIF: B60902764
  • Domicili: Carrer Munt 36, 08392, Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona, Espanya
  • Correu electrònic: pastisseriasala@gmail.com
  • Lloc Web: www.pastisseriasala.com
 • OBJECTE

Aquest Avís Legal regula l’accés, la navegació i la utilització del Lloc Web, sense perjudici que Pastisseria Sala es reservi el dret a modificar la presentació, configuració i contingut del Lloc Web, així com les condicions requerides per accedir-hi o utilitzar-lo. L’accés i/o utilització del Lloc Web després de l’entrada en vigor de les seves modificacions o canvis suposen acceptar-los.

Això no obstant, l’accés a determinats continguts i la utilització de determinats serveis es pot trobar sotmès a determinades condicions particulars, que seran en tot cas clarament mostrades i hauran de ser acceptades expressament per part dels usuaris. Aquestes condicions particulars poden substituir, completar o, si s’escau, modificar les que estableix aquest Avís Legal.

Als efectes de la interpretació del present Avís Legal, s’entén que una persona passa a ser usuària (d’ara endavant, “Usuari” o “Usuaris”) en el moment en què aquesta accepta el present avís legal i la política de privadesa exposades a el Lloc Web.

 • LLOC WEB

A través del Lloc Web l’Usuari podrà dur a terme les accions següents:

 • Accedir a la informació relativa als serveis i projectes de Pastisseria Sala
 • Conèixer les persones que conformen l’equip
 • Obtenir informació sobre les xarxes socials
 • Contactar amb el suport a través del correu electrònic
 • Subscripció a la newsletter
 • Accedir als articles publicats al bloc
 • Accedir a les eines i aplicacions de Pastisseria Sala
 • ACCÉS I REGISTRE

L’accés i navegació pel Lloc Web suposen que l’Usuari del mateix accepta en la seva totalitat i s’obliga a complir completament aquest avís legal, així com les instruccions o recomanacions que se li indiquin en cada cas concret a través del Lloc Web.

L’accés als continguts del lloc web és completament gratuït.

Quan un Usuari faciliti dades de caràcter personal a través d’algun dels formularis habilitats a aquest efecte al Lloc Web, caldrà que prèviament accepti la Política de Privadesa.

En cap concepte Pastisseria Sala es responsabilitzarà de la veracitat de les dades facilitades pels Usuaris, per la qual cosa cadascun d’aquestes serà l’únic responsable de les possibles conseqüències, errors i fallades que poguessin derivar-se de la manca d’exactitud de les dades.

 • DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Drets sobre el contingut

Pastisseria Sala és propietari o, si escau, compta amb les llicències corresponents sobre els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial necessaris per operar al Lloc Web, així com de tots els continguts oferts en aquest, incloent el mateix Lloc Web, textos, fotografies o il·lustracions, logos, marques, grafismes, dissenys, interfícies, o qualsevol altra informació o contingut, i els serveis disponibles a través del mateix.

Drets sobre el Lloc Web

En cap cas s’entendrà que l’accés, la navegació i la utilització del Lloc Web per part de l’Usuari implica una renuncia, transmissió, llicència o cessió total o parcial d’aquests drets per part de Pastisseria Sala. L’Usuari disposa d’un dret d´ús dels continguts i/o serveis del Lloc Web dins d’un àmbit estrictament domèstic i únicament amb la finalitat de gaudir de les prestacions del servei d´acord amb el present Avís Legal.

Les referències a marques o noms comercials registrats, o altres signes distintius, ja siguin propietat de Pastisseria Sala o de tercers, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment de Pastisseria Sala o dels seus propietaris legítims. En cap moment l’accés, navegació o utilització del Lloc Web i/o dels seus continguts confereix a l’Usuari cap dret sobre signes distintius en els inclosos, llevat que es disposi el contrari en aquest Avís Legal.

Queden reservats tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts i/o serveis del Lloc Web i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir, per qualsevol mitjà i sota qualsevol forma, la totalitat o part dels continguts inclosos al Lloc Web, per a qualsevol fi, si no es compta amb l’autorització prèvia, expressa i per escrit de Pastisseria Sala o, si escau, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, queda prohibit suprimir o manipular les indicacions de copyright o altres crèdits que identifiquin els titulars de drets dels continguts que l’Usuari trobi al Lloc Web, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals, o qualsevol mecanisme de protecció o informació incorporada als continguts oferts al Lloc Web.

Els serveis oferts, o qualsevol informació disposada a través del Lloc Web no podran ser utilitzats per a fins comercials o publicitaris sense autorització prèvia de Pastisseria Sala.

En tot cas, l’Usuari es compromet a no fer servir el Lloc Web per a fins il·legals o prohibits.

Drets sobre els continguts i les informacions difoses per l’Usuari

En cas que l’Usuari enviï informació o continguts de qualsevol tipus a Pastisseria Sala, per qualsevol comunicació o continguts que enviï personalment o al seu nom.

Si l’Usuari tingués coneixement de l’existència d’algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis o que pogués suposar una infracció de drets de propietat intel·lectual, industrial, o de qualsevol altra índole, ho haurà de notificar immediatament a Pastisseria Sala a través de l’adreça de correu electrònic pastisseriasala@gmail.com perquè aquest pugui procedir a l’adopció de les mesures oportunes.

De la mateixa manera, en cas que qualsevol Usuari o un tercer considerin que algun dels continguts del Lloc Web propietat de Pastisseria Sala vulnera els seus drets de propietat intel·lectual, industrial, o de qualsevol altra índole, haurà de remetre una comunicació a pastisseriasala@gmail .com amb la següent informació:

 • Dades identificatives i mitjà de contacte del reclamant o del seu representant legal
 • Documentació que acrediti la seva condició de titular dels drets suposadament infringits
 • Relat detallat dels drets suposadament infringits per Pastisseria Sala, així com la seva localització exacta dins del Lloc Web
 • Declaració expressa per part del reclamant que la utilització dels continguts s’ha realitzat sense el consentiment del titular dels drets suposadament infringits.
 • ENLLAÇOS

Enllaços a altres llocs web

En cas que al Lloc Web es mostressin enllaços a altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, banners o continguts embeguts, Pastisseria Sala informa que aquests es troben gestionats per tercers, no tenint Pastisseria Sala ni mitjans humans ni tècnics per conèixer de forma prèvia i/o controlar i/o aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres plataformes a què es puguin establir enllaços des del Lloc Web.

En conseqüència, Pastisseria Sala no podrà assumir cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu al Lloc Web o pàgina web a què es pogués establir un enllaç des del Lloc Web, en concret, a títol enunciatiu, però no limitatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, fitxers, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.

En aquest sentit, si els Usuaris tinguessin coneixement efectiu que les activitats desenvolupades a través d’aquestes pàgines web de tercers són il·legals o contravenen la moral i/o l’ordre públic, ho hauran de comunicar immediatament a Pastisseria Sala als efectes que es procedeixi a deshabilitar lenllaç daccés a aquestes, acció que es durà a terme en el menor temps possible.

En qualsevol cas, l’establiment de qualsevol tipus d’enllaç des del Lloc Web a una altra pàgina web aliena no implicarà que hi hagi algun tipus de relació, col·laboració o dependència entre Pastisseria Sala i el responsable d’aquesta pàgina web aliena.

Enllaços al canal de Pastisseria Sala en altres plataformas i xarxes sociales

Pastisseria Sala posa a disposició dels Usuaris, a través de diferents eines i aplicacions, mitjans d’enllaç que permeten als Usuaris accedir als canals i pàgines del Lloc Web que manté a diferents plataformes i xarxes socials pertanyents i/o gestionades per tercers ( p.ex. Twitter, Facebook, etc.). La inclusió d’aquests enllaços al Lloc Web té per únic objecte facilitar als Usuaris l’accés a aquests canals a les diferents plataformes i xarxes socials.

L’establiment d’aquestes aplicacions no implica l’existència de cap relació entre Pastisseria Sala i el propietari, fabricant o distribuïdor del Lloc Web enllaçat, com tampoc l’acceptació i aprovació per part de Pastisseria Sala dels seus continguts i/o serveis, sent el seu propietari, fabricant o distribuïdor l’únic responsable dels mateixos.

L’activació i ús d’aquestes aplicacions pot comportar la identificació i l’autenticació de l’Usuari (login/contrasenya) a les plataformes corresponents, completament externes al Lloc Web i fora del control de Pastisseria Sala. En accedir a les xarxes externes esmentades, l’Usuari ingressa en un entorn no controlat per Pastisseria Sala, per la qual cosa Pastisseria Sala no assumirà cap responsabilitat sobre la configuració de seguretat d’aquests entorns.

Atès que Pastisseria Sala pot tenir un control limitat sobre el contingut allotjat en aquests canals, l’Usuari reconeix i accepta que Pastisseria Sala no assumeix cap responsabilitat pel contingut ni pels serveis als quals l’Usuari pugui accedir a aquestes pàgines, ni per qualsevol contingut, productes, serveis, publicitat, ni qualsevol altre material disponible en aquests.

Enllaços a altres pàgines web amb destinació al lloc web

Pastisseria Sala no autoritza l’establiment d’un enllaç al Lloc Web des d’aquelles pàgines que continguin materials, informació o continguts il·lícits, il·legals, degradants, obscens i, en general, que contravinguin les lleis, la moral o l’ordre públic, o les normes socials generalment acceptades.

En tot cas, els Usuaris podran establir enllaços que dirigeixin al Lloc Web, sempre que compleixin les condicions següents:

 • L’enllaç no podrà reproduir el contingut del Lloc Web o parts del mateix de cap manera
 • No es permet crear un navegador ni un border environment sobre les seccions del Lloc Web, ni de cap altra manera podrà modificar-se el Lloc Web
 • No es permet realitzar manifestacions o indicacions falses o inexactes o incorrectes sobre el Lloc Web i/o, en particular, declarar o donar a entendre que Pastisseria Sala ha autoritzat l’enllaç o que ha supervisat o assumit de qualsevol manera els continguts o serveis oferts o posats a disposició a la pàgina web on s’estableix aquest enllaç
 • La pàgina web on s’estableixi l’enllaç al Lloc Web no contindrà informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral i bons costums generalment acceptats ia l’ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualssevol drets de tercers, inclosos els drets de propietat intel·lectual o industrial i/o el dret a l’honor, a la intimitat personal o familiar oa la pròpia imatge o de qualsevol altre dret, o continguts contraris a les normes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal.

Pastisseria Sala no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres pàgines web que tinguin establerts enllaços amb destinació al Lloc Web. Pastisseria Sala no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web que estableix aquest enllaç amb destinació al Lloc Web, en concret, a títol enunciatiu i no limitatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels continguts, en general.

 • REGLES D’ÚS DEL LLOC WEB

No està permès i, per tant, les seves conseqüències seran de la responsabilitat exclusiva de l’Usuari, l’accés o la utilització del Lloc Web amb finalitats il·legals o no autoritzades, amb ànim de lucre o sense. En particular, i sense que el llistat següent tingui caràcter limitatiu, queda prohibit:

 • Usar el Lloc Web de cap manera que pugui provocar danys, interrupcions, ineficiències o defectes en el seu funcionament o en els equips informàtics d’un tercer
 • Usar el Lloc Web per a la transmissió, instal·lació o publicació de qualsevol virus, codi maliciós o altres programes o arxius perjudicials
 • Usar el Lloc Web per recollir dades de caràcter personal d’altres usuaris
 • Usar el Lloc Web de forma il·legal, en contra de la bona fe, la moral i l’ordre públic
 • Registrar-se a través del Lloc Web amb una identitat falsa, suplantant tercers o utilitzant un perfil o realitzant qualsevol altra acció que pugui confondre altres Usuaris sobre la identitat de l’Usuari
 • Accedir sense autorització a qualsevol secció del Lloc Web, a altres sistemes o xarxes connectats al Lloc Web, als servidors de Pastisseria Sala, o als serveis oferts a través del Lloc Web, per mitjà de pirateig o falsificació, extracció de contrasenyes o qualsevol altre mitjà il·legitim
 • Llevar a cabo alguna acción que provoque una saturación desproporcionada o innecesaria en la infraestructura del Sitio Web o en los sistemas o redes de Pastisseria Sala, así́ como en los sistemas y redes conectados al Sitio Web;
 • Impedir el desenvolupament normal d’un esdeveniment, concurs, promoció o qualsevol altra activitat disponible a través del Lloc Web o qualsevol de les seves funcionalitats, ja sigui alterant o tractant d’alterar, il·legalment o de qualsevol altra forma, l’accés, la participació o el funcionament d’aquells , o falsejant el resultat dels mateixos i/o utilitzant mètodes de participació fraudulents, mitjançant qualsevol procediment, i/o a través de qualsevol pràctica que atempti o vulneri el present Avís Legal.

L’incompliment de qualsevol de les obligacions anteriors per l’Usuari podrà portar aparellada l’adopció per Pastisseria Sala de les mesures oportunes emparades en Dret i en l’exercici dels seus drets o obligacions, podent arribar a l’eliminació o bloqueig del compte de l’Usuari infractor, sense que hi hagi cap possibilitat d’indemnització pels danys i perjudicis causats.

 • RESPONSABILITATS I GARANTIES

Pastisseria Sala no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de tota la informació i/o dels serveis i continguts del Lloc Web ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació posada a disposició a través del mateix.

En consecuencia, Pastisseria Sala no garantiza ni es fa responsable de:

 • La continuïtat dels continguts, serveis i/o les funcionalitats del Lloc Web
 • L’absència d’errors en aquests continguts
 • L’absència de virus o altres components nocius al Lloc Web o al servidor que el subministra
 • La invulnerabilitat del Lloc Web o la impossibilitat de vulnerar les mesures de seguretat que s’hi adoptin
 • La manca d’utilitat o rendiment dels continguts del Lloc Web
 • Els danys o perjudicis que causi, a si mateix oa un tercer, qualsevol persona que infringís les condicions, normes i instruccions que Pastisseria Sala estableix, oa través de la vulneració de sistemes de seguretat.

Tot i això, Pastisseria Sala declara que ha adoptat totes les mesures necessàries, dins de les seves possibilitats i de l’estat de la tècnica, per garantir el funcionament del Lloc Web i reduir al mínim els errors del sistema, tant des del punt de vista tècnic com de els continguts publicats al Lloc Web.

Pastisseria Sala no garanteix la licitud, fiabilitat, o utilitat dels continguts subministrats per tercers a través del Lloc Web. Si l’Usuari tingués coneixement de l’existència d’algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis, o que pogués suposar una infracció de drets de tercers, ho haurà de notificar immediatament a Pastisseria Sala perquè aquest pugui procedir a l’adopció de les mesures oportunes.

Pastisseria Sala no serà responsable de la veracitat, integritat o actualització de les informacions publicades al Lloc Web provinents de fonts alienes al mateix, així com tampoc de les contingudes en altres plataformes a què s’enllaça des del Lloc Web. Pastisseria Sala no assumirà responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús de les informacions esmentades.

Pastisseria Sala no respondrà per causes alienes al seu control, entre les quals es poden enumerar de manera no limitativa: força major, problemes d’accés a internet, problemes tecnològics més enllà de la gestió diligent i raonable de Pastisseria Sala, accions o omissions de tercers, etc. En tots els casos referits, aliens al control i la diligència deguda per Pastisseria Sala, no hi haurà lloc a indemnització de Pastisseria Sala a l’Usuari per danys o perjudicis, en la mesura que així ho permeti la legislació vigent.

 • SUSPENSIÓ DEL LLOC WEB

Pastisseria Sala es reserva el dret a suspendre, modificar, restringir o interrompre, ja sigui temporalment o permanentment, l’accés, navegació, ús, allotjament i/o descàrrega del contingut i/o ús de serveis del Lloc Web, amb o sense notificació prèvia , als Usuaris que contravinguin qualsevol de les disposicions detallades en aquest Avís Legal, sense que hi hagi la possibilitat de l’Usuari d’exigir cap indemnització per aquesta causa.

 • PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, totes les dades de caràcter personal recollides durant la utilització del Lloc Web seran tractades de conformitat amb el que disposa a la Política de Privadesa, que tot Usuari ha d’acceptar expressament en cas de facilitar dades de caràcter personal a través del Lloc Web.

 • GENERALS

Els encapçalaments de les diferents clàusules són només informatius, i no afectaran, qualificaran o ampliaran la interpretació del present Avís Legal. Així mateix, Pastisseria Sala podrà modificar les condicions aquí estipulades, totalment o parcialment, publicant qualsevol canvi de la mateixa manera com apareix aquest Avís Legal oa través de qualsevol tipus de comunicació adreçada als Usuaris.

La vigència temporal del present avís legal coincideix, per tant, amb el temps de la seva exposició, fins que sigui modificat totalment o parcialment, moment en què passarà a tenir vigència l‟avís legal modificat.

Pastisseria Sala podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, l’accés als continguts del Lloc Web, sense possibilitat per part de l’Usuari d’exigir cap indemnització. Després d’aquesta extinció, continuaran vigents les prohibicions d’ús dels continguts exposades anteriorment al present avís legal.

En cas que qualsevol disposició del present Avís Legal sigui declarada nul·la o inaplicable, en la seva totalitat o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat o inaplicació no afectarà les restants disposicions del present Avís Legal.

El no exercici o execució per part de Pastisseria Sala de qualsevol dret o condició contingut en aquest avís legal no constituirà una renúncia a aquest, excepte reconeixement i acord per escrit per part seva.

 • LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

La normativa vigent determinarà les lleis que hagin de regir i la jurisdicció que hagi de conèixer de les relacions entre Pastisseria Sala i els Usuaris del Lloc Web. No obstant això, sempre que aquesta normativa prevegi la possibilitat per a les parts de sotmetre’s a un fur determinat, per a tota qüestió litigiosa derivada o relacionada amb el Lloc Web, serà aplicable la legislació espanyola vigent en el moment dels fets. Així mateix, Pastisseria Sala i els Usuaris, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

Per presentar reclamacions en l’ús dels nostres serveis, podeu adreçar-vos per correu electrònic a la següent adreça pastisseriasala@gmail.com comprometent-nos a buscar en tot moment una solució amistosa del conflicte.

Les preguntes sobre els termes del servei s’han d’enviar a pastisseriasala@gmail.com.