logotip Pastisseria Sala

Pastisseria Sala

Som pastissers des de 1867

Actualment som la sisena generació de pastissers a Sant Andreu de Llavaneres i som els creadors de l’autèntica Coca de Llavaneres.

Productes artesans

El nostre obrador és l’espai d’elaboració de tots els nostres productes. Oferint la màxima qualitat i cuidant cada detall, amb productes de proximitat i amb una elaboració artesana i amb molt d’amor, professional, moderna però sempre mantenint la nostra tradició.

Coneix Pastisseria Sala

Pastisseria

Visita la nostra pastisseria i gaudeix del nostre acollidor espai de degustació i cafeteria, on podràs tastar la nostra àmplia selecció de productes d’alta pastisseria de gran qualitat.

Coca de Llavaneres

Som els creadors de l’autèntica Coca de Llavaneres, i ens hi hem especialitzat. A la nostra pastisseria seguim amb la tradició mantenint la recepta original des del 1955. A més, també disposem d’altres varietats gurmet.

Artesans

La nostra matèria primera, de gran qualitat i de proximitat, és la base essencial de la nostra filosofia. Juntament amb el nostre procés d’elaboració acurat i amb molt d’amor elaborem un producte artesà únic.


“Des de petit he tingut el privilegi de viure de ben a prop el món de la Coca de Llavaneres. D’aquí va començar a sorgir la meva inquietud pel món de la pastisseria, cosa que em va impulsar a formar-me com a mestre pastisser a Barcelona, Tolosa, Oviedo i Madrid. A hores d’ara, em sento orgullós de formar part d’aquesta història, sent el meu desig i la meva responsabilitat l’expansió del Know How del meu avi (creador de la Coca de Llavaneres), fent de la meva missió la meva passió.”.

Joan Ramon i Sala

Mestre Pastisser